Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék kérni ebben a 2 feladatban! Előre is nagyon köszönöm!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
399
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Ha lesz időd, érdemes megnézned ezt a videómat:
https://www.youtube.com/watch?v=A0OmSaoM77Y&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=3
Módosítva: 5 éve
0