Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
571
Mellékletben csatoltam a feladatokat:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem. Ha lesz időd és kedved, akkor nézd meg kérlek ezt a videómat:
https://www.youtube.com/watch?v=lsc5MfPoGYM&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=5
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0