Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
388
Kérlek segítsetek megoldani.Hálásan köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
1. Protonszáma=13
Elektronszáma=13
Külső elektronjai=3
Elektronhéjainak száma=3
1 mol aluminium tömege=26,98 de kerekitve is irható 27
Az aluminium elektronszerkezte=2,8,3
2. Oxigén atomból úgy lesz oxidion, hogy lead, elveszt protont/protonokat.
Al- (a" -" felül).
0