Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tud valaki segítene sürgős lenne!

Főoldal » Középiskola » Matematika
1129
Egy derékszögű háromszög kerülete 24 cm, területe 24 cm2. Mekkorák az oldalai?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Szia!
T=a*b/2=24cm²
24*2=48
48=6*8
K=a+b+c=6+8+10=24cm
0

Csatoltam képet. Lili ez a helyes megoldás. :)
Módosítva: 5 éve
0