Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lineáris Algebra

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
393
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

5
Mielőtt foglalkoznál ezzel a feladattal, érdemes megnézned ezt a videót.
https://www.youtube.com/watch?v=n0uVuFx5Vtg&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=11
0

Csatoltam képet.
Ez azért így első ránézésre nem mond semmit.
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Mielőtt lépésenként megnéznéd, hogy mit csináltam, kérlek nézd meg az ajánlott Gauss eliminációs eljárást.
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Ha van kedved gyakorolni, megnézheted ennek a mátrixnak a rangját is. Ha ellenőrizni akarnád, kiteheted kérdésnek.
Módosítva: 5 éve
0