Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lineáris Algebra

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
395
A 2-es illetve a 3-asban szeretnék segítséget kérni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

4
Kérlek írd meg kommentben, hogy mit szeretnél, mert itt csak 1-es sorszámú példa van.

Készítem. Ajánlom ennek a videómnak a megtekintését:
https://www.youtube.com/watch?v=g4RdmdN_jy0&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=17
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0

Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
Remélem nem néztem el semmit, de az egyenes irányvektorának első koordinátájának +2-nek kellene lenni, hogy a két vektor (az egyenes irányvektora és a sík normálisa) skaláris szorzata, azaz a megfelelő koordináták szorzatösszege nulla legyen. Kérlek ellenőrizd te is. Köszönöm. :)

Ehhez ezt a videómat ajánlanám:
https://www.youtube.com/watch?v=9pt8498w9O4&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=4
Módosítva: 5 éve
0