Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szamitski ki a kovetkezo szamok legkiseb kozos kozos tobszoroset

Főoldal » Középiskola » Matematika
341
a)[25;15]= b)[36 ; 27= c)[18 ; 27]= d)[48 ; 80]= e) [108;180]= f)[144; 216]= g)[45;54]= h)[150 ; 225]= i)[ 256; 320 ]=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

8
Csatoltam képet. A prímtényezőkre bontást akasztófával is lehet.
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
Ha segített a válaszom, akkor valamelyik kép alatt jelöld megoldásnak.
Módosítva: 5 éve
1