Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály. Számítsd ki a következő számok legkiseb közös többszörösét.

Főoldal » Középiskola » Matematika
330
a)[25;15]= b)[36;15]= c)[18;27]= d)[48;80]= e)[108;180]= f)[144;216]= g)[45;54]= h)[150;225]= e)[256;320]=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom elore is
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
1