Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Exponenciális egyenletek megoldása

Főoldal » Középiskola » Matematika
488
Valaki kérem el tudná magyarázni, hogy hogyan tudom megoldani ezeket az egyenleteket? Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
A 3.2-től kezdődően kellene a 3.4-ig, egy részletes magyarázat, hogy hogy jön ki a megoldás, ha valaki ezt megtenné hálás lennék érte :)
0

Nekiálltam
0

3.2;3.3
0

3.4
Módosítva: 5 éve
0

Mivel a feladatokat alkst megoldotta, ezért csak ajánlani szeretném az erről szóló videómat, ha van kedved és időd, nézd meg kérlek. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=2ByTKfLIq2s&list=PLwXxAxAEOlGiZU5r7848UsLA4FO5J0CYz&index=3
A másodfokúra vezető feladatokat pedig itt:
https://www.youtube.com/watch?v=u72nsLs6cuo&list=PLwXxAxAEOlGiZU5r7848UsLA4FO5J0CYz&index=2
Módosítva: 5 éve
0