Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mateek

Főoldal » Középiskola » Matematika
308
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

150

Másik megoldás:
a₁+a₅=a₂+a₄=60
a₃=(a₁+a₅):2=60:2=30
S₅=60+60+30=150
Módosítva: 5 éve
1

Nem egyszerűbb eleve a harmadik elemre "utazni"?
0