Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítségre lenne szükségem! 20:00 be kell adjam a classroomra! Köszönöm előre is!

Főoldal » Középiskola » Fizika
333
Egy ébresztòra a "radiò után beállítva" 16:00 órakor. Másnap, 12:00 órakor a "pontos idő" pillanatában az ébresztőóra 12:10 percet mutat.
Hány órát fog mutatni három nap múlva, 16:00 órakor?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

20 óra alatt 10 (20:2=10) percet siet, így 3 nap=72 óra alatt 36 (72:2=36) percet siet, így 16:36-ot mutat 3 nap múlva 16:00-kor.
0