Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 6osztály !!!Segitene valaki? Elore is koszonom szepen.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
357
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!
A háromszög területének kiszámítása: a×m/2
a legyen AB
m legyen CH
a=10 dm
m=8 dm
T=a×m/2=10×8/2=40 dm²
1