Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
412
Hasonlisd össze!
1a. 250 dam/mm ? 25m/s
b. 200km/h ? 20km/mm
c. 100m/s ? 10⁸m/h
2.Δt = 10-⁶ (1μs)
V(fényvákum) =300000 km/h
dfény =?
3. d=5mph
v=144km/h
Δt=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, fizika, sebbesség
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
c. 100m/s ? 10⁸m/h

100m/s > 10⁸m/3600s
0