Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

11.matek trigonometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
452
Számoljuk ki a szögfüggvényeket, számológép és függvénytáblázat nélkül!
tg 20°
tg 160°
tg -20°
tg -160°
tg x=3
tg x=-3
ctg x=3
ctg x= -3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, trigonometria
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Lehet, hogy tévedek, de szerintem középiskolás szinten ez nem fog menni.
0