Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály. Számítsd ki a következő számok legnagyob közös osztóját és írd a vonal helyere

Főoldal » Általános iskola » Matematika
303
f)(432, 1152) = a)( 36, 54) = b)(48,60)= c)(90, 135)= (144,216, 360)= (108, 162, 864,) = (252, 360, 436 ,)= (48, 120, 144 , 264)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
csinálom
1

f)(432, 1152) = 144
a)( 36, 54) = 18
b)(48,60)= 12
c)(90, 135)= 45
(144,216, 360)= 72
(108, 162, 864,) = 54
(252, 360, 436 ,)= 4
(48, 120, 144 , 264) = 24
Módosítva: 5 éve
1