Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály. Határozd meg fejben a kovetkezo számok legnagyob közös osztóját és írd a vonal héberé.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
367
a,)(2,6)=______ b(4,10)=______ c)(6 9)=___ b)(10,15)=___e)(15,30)=___f)(12,24,)=___ g)(20,35)=___ h)(18,45)=___ i)(6,9.15)=____ j) (5,6 ,8)=___ k)(10,20,30,)=___ l)(30 ,45, 75.).
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Köszönöm szépen .
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 2
b) 2
c) 3
d-b) 5
e) 15
f) 12
g) 5
h) 9
i) gondolom a pont az vessző akar lenni és ez 3 számot jelöl aminek kell a legnagyobb közös osztója... ekkor: 3
j) 1
k) 10
l) 15
1