Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
361
SOS PLS
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 7-5-2+9= 9
b)8+6+10-10= 14
c)17-15-2+15=15
d)72+50-20-12=90
e)25+25-5-15=30
f)32-16+18-24=10
g)35+15-20-40=-10
h) 48-48-0-50= -50
1