Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
481
Szeretnék segítséget kérni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

5
Ez a feladat a 2005-ös matematika felvételi M1-es feladatsorából az egyik feladata, interneten megtalálod a megoldást, de ha szeretnéd megkeresem neked.
2

Csatoltam képet.
2

Abban igaza van ajvanak, hogy ez található a megoldókulcsban.
https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/beiskolazas/feladatsorok/2005ev_gimn/v_8_evf_M1_jav.pdf

De az összes lehetőség száma 10. Amiből tényleg nem jó az, ha kétszer egymás után jobbra lépünk.
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. Itt van az összes lehetőség. A pirosak azért rosszak, mert van bennük két egymás utáni jobbra lépés. De ettől még jó, ha tudjuk az összes esetet, persze kidobjuk a rosszakat.
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. Tudom, hogy ez középiskola 9. osztályos anyag, de ha kíváncsi vagy a magyarázatra, akkor a következő videóm 3. percétől 8,5 percéig ezt a típust magyarázom.
Megtisztelsz, ha megnézed. :)
https://www.youtube.com/watch?v=Ih5MmFlRYbQ&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr&index=2

Hátha legközelebb nem lesz ilyen megkötés, hogy kétszer egymás után nem léphetünk jobbra.
Módosítva: 5 éve
1