Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
374
Számítsuk ki a paralelogramma oldalait és szögeit, valamint magasságainak hosszát a következő adatokból :
1.) e=2,5 cm f=3,5 cm alfa=45° T= 3,09 cm²
2.) e=5 cm f= 8 cm alfa=65° T=18,13 cm²
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem.
1

Csatoltam képet. Figyeld meg:
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. A 2.-at ugyanígy.
Módosítva: 5 éve
1