Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértani sorozat feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
469
Az alábbi házi dogában akadtam el.

Az első feladatot sikerült megoldani, de utána totális káosz van.

Nem feltétlenül kell a konkrét megoldás, csak segítsetek rávezetni kérlek!

Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, megoldóképlet, sorozat, mértan, mértanisorozat, kvóciens
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Kérlek egyenként írd ki a feladatokat, vagy így, de írd mellé, hogy hányadik sorszámú feladatot kéred.
Szeretném ezt a videómat ajánlani. https://www.youtube.com/watch?v=m5_4ajlXAI0&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=4
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. MIÉRT NEM TESZED KI ÚJRA? KÉRD A 3. FELADAT MEGOLDÁSÁT. KÖSZI!
Módosítva: 5 éve
0