Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Másodfokú függvények

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
395
Tudnátok ábrázolni a következő függvényeket: (képként csatolom)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, másodfokú
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Itt tudod a negyedfokú függvényt ábrázolni, csak az együtthatókat kell a csúszkán beállítani:
https://tananyag.mdoe.hu/mod/book/view.php?id=47&chapterid=1632&lang=en


Itt tudod a harmad függvényt ábrázolni, csak az együtthatókat kell a csúszkán beállítani:
https://tananyag.mdoe.hu/mod/book/view.php?id=47&chapterid=1625

Készítettem a youtuon két filmet a teljes függvényvizsgálatról. Ha lesz kedved, nézd meg őket. :)

https://www.youtube.com/watch?v=nCV9k-ICOpM&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn


https://www.youtube.com/watch?v=2G203Mhf0DA&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=18
Módosítva: 5 éve
1