Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
574
A házikósakat megcsináljátok kérlek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
B20 c

49:5= 9,8
9,8*2=19,6
9,8*3=29,4

az alapja 19,6 cm
a szára 29,4 cm

0

B20 e

x+x+8+3+4=25
2x+15=25 | -15
2x=10 |:2
x=5


az egyik alapja 5cm
a másik alapja 13cm
0

B21 a

21*x= 522 | : 21
x=12

K= 2*12 + 2*21
K=72cm
0