Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
412
Erre a feladatra szeretnék választ kapni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. EZ A SZÜKSÉGES ELMÉLET!
Ebben a youtube videómban magyarázom is. Ha lesz időd, nézd meg kérlek:
https://www.youtube.com/watch?v=b_BUM6bnWkE&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=2
Módosítva: 5 éve
0