Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztál,

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
2)magyarázd meg .hogy a 2 ábrán lathto CAM és CBN. Valamint a BAD és CAD szogparok miért nem egymás melletti szogek. 3) Szerkeszd meg a BAC és CAD egymás melleti szögeket a kovetkezo esetekben .a) <BAC=20⁰;< CAD=35⁰ b)<BAC=115⁰; <CAD=57⁰
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Köszönőm szépen.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
Nincs kép.
0