Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Logaritmikus problémák9

Főoldal » Középiskola » Matematika
317
A képen látható 3217-es feladat b példájában szeretnék segítséget kérni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3217. b)
log₂(6x+2)=5 => 2⁵=(6x+2) => 32=6x+2 => 30=6x => x=5
1