Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
869
Valki segítsen megoldani
Thx
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
7.
összesen 360 fok,
tehát 360/x = 20
x = 360/20 = 18 oldalú
0

8.

Belső szögek:
(1 - 2/n) * 180 = 120
1-2/n = 2/3
1/3 = 2/n
1/3n = 2
n = 6 oldalú
0