Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Logaritmikus egyenletek3

Főoldal » Középiskola » Matematika
343
A képen csatolt 3197-es feladat i részében szeretnék segítséget kérni. A válaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`log_27 x=-2/3` can be rewritten as:
`27^(-2/3)=x`
`3^(3^(-2/3))=x`
`3^(3*(-2/3))=x`
`3^(-2)=x`
`1/(3^2)=x`
`x=1/9`
1