Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Logaritmikus egyenletek1

Főoldal » Középiskola » Matematika
390
A képen látható 3195-ös feladat n példájában szeretnék segítséget kérni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem.
0

Csatoltam képet. Ha lesz időd és kedved, akkor nézd meg ezt a videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=8HI6MCuYCls&list=PLwXxAxAEOlGiZU5r7848UsLA4FO5J0CYz&index=6
Köszi! :)
Módosítva: 5 éve
0