Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol forditas SOS!

388
Kerlek aki erti segitsen leforditani❤elore is koszi❤
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

4

A Golden Hills egy modern, jól felszerelt üdülőtelep. Yorkshire szélén, az Észak-Angliában. Ez egy tökéletes kiindulópont. Gyönyörű táj, a völgyek és sok látogató is van a közeli helyeken, mint Leeds és Harrogate.
0


A tábor kiváló sportolási lehetőségeket tartalmaz. Van egy fedett medence és, szabadtéri medence (május-szeptember), valamint egy edzőterem rendszeres aerobic órákkal.
És azok számára, akik keresnek egy fizikai kihívást, segíthetünk programok megszervezésére, mint sziklamászó és kajakozás.
0

A Golden Hills egy modern, jól felszerelt üdülő Yorkshire szélén, Észak Angliában. Ez egy tökéletes kiindulópont ahhoz, hogy felfedezd Dales csodálatos látványait és hogy meglátogass közeli helyeket mint például Leeds és Harrotage.
1

A tábornak nagyon jó sportfelszerelései vannak. Van egy beltéri medence és egy kinti medence (Májustól Szeptemberig,) és egy edzőterem rendszeres aerobik edzésekkel. Azoknak a vendégeknek akik fizikai kihívást keresnek, tudunk segíteni szervezni olyan programokat mint például sziklamászás és kajakozás.
0