Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 7.

Főoldal » Középiskola » Fizika
354
Az ábrán egy test v(t) diagrammját látjuk egyenes vonalú mozgás során. Mekkora a gyorsulása az egyes szakaszokon? Mekkora utat tett meg összesen? Mekkora az egész időtartamra számított átlagsebessége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

Utolsó kérdésre:
átlagsebesség: v = s/t = 35 m / 5s = 7 m/s
0