Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
1152
Egy mértani sorozat második tagja 6, harmadik tagja-12.Számítsa ki a sorozat első 10 tagjának összegét.Megoldását részletezze.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Ha van kedved, nézd meg az erről szóló videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=m5_4ajlXAI0&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=4
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0