Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
3099
Egy számtani sorozat negyedik tagja 8, ötödik tagja 11. Számítsa ki a sorozat első tíz tagjának összegét! Megoldását részletezze!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Szeretném ajánlani ezt a videómat. Megtisztelsz, ha megnézed.
https://www.youtube.com/watch?v=HGK_FR39As8&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=2
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0