Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek legyszi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
310
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1. a. 3*3*3*3=81
2*2*2*2*2*2*2*2=256
11*11*11=1331
(-5)*(-5)*(-5)*(-5)=625
-5*5*5*5=-625
(-6)*(-6)*(-6)=-216
b. 1/2*1/2*1/2*1/2*1/2=1/32
5/3*5/3*5/3*5/3=625/81
343/4
(-2/3)*(-2/3)*(-2/3)*(-2/3)*(-2/3)=-32/243
11/8*11/8=-121/64
0

4. a. 81, b. -125, c. -32, d. 729, e. 2401
Pozitív: a, d, e
Negatív: b, c
0