Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Síkgeometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
424
2. Jelölje α, β, γ a háromszög belső szögeit, α’, β’ és γ’ a külső szögeit. Számítsd ki a hiányzó
szögek nagyságát! a) α = 35° és β’ = 113° b) α’ = 95° és γ = 50°
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
geometria, matek, síkgeometria
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
1