Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
673
A rádióműszerészek által használt forrasztópáka ellenállása működése közben 9,6 az áramerősség 2,5 A. Mekkora az áramforrás feszültsége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
U = R · I = 9,6 Ohm · 2,5 A = 24 V
Módosítva: 5 éve
0