Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztaly

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
324
10) Legyenek a következő számok X=2² x3x7²és y =2³x3²5³ Írd fel primtenyezos szorzat alakjában.a)X × Y= b) X²= c) Y²= d) X²xY= e) (XxY):2400
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszom szepen
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0