Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika holnapra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
784
törzstényezős felbontás segítségével határozd meg a 300 és a 360 legnagyobb közös osztóját, majd(lehetőleg ennek alkalmazásával) egyszerűsítsd a törtet! 300/360=


határozd meg az x, y és z értékét, ha az a és b legnagyobb közös osztója 600, azaz (a;b)=600, és

a=2harmadikon x 3ikszediken x5négyzeten
b=2ipszilonon x 3ötödiken x5harmadikon x 7zén
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

Csatoltam képet.
1