Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
1785
Péter egyedül 30 perc alatt, Pál 20 perc alatt ássa fel a kertet. Hány perc alatt lesznek kész, ha egyszerre dolgoznak és nem akadályozzák egymást?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet. Készítem Ha lesz időd, érdemes megnézned:
https://www.youtube.com/watch?v=A0OmSaoM77Y&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=3
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Javítottam. :)
Módosítva: 5 éve
0