Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány fokosak/radiáns?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
444
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
https://www.youtube.com/watch?v=i0HEJKu54w4&ab_channel=ZseniLeszek
https://www.youtube.com/watch?v=54Y9D8iwVZE&ab_channel=ZseniLeszek
Tehát amire szükséged lesz az az egyenes arányosság/fordított arányosság, valamint a `2*Pi=360°` összefüggés.
0

Én is készítettem videót a fok és radián átváltásáról. Ha van kedved, nézd meg kérlek:
https://www.youtube.com/watch?v=bJMRuEzt_W8&t=186s
0