Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
299
×××Legyenek a következő számok X =2²×3×7²és y=2³×3²×5³ Írd fel primtenyezos szorzat alakjában.a)X×y= b)x²= c) y²= d)x²×y= e)(X×Y);2400
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom eloreis
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1