Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Körcikk-2

Főoldal » Középiskola » Matematika
412
Mekkora a középponti szöge annak a körcikknek, melyben a beírható kör középpontja a körcikk húrjára esik?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
α=114,13⁰
Az utolsó képnél a harmadfokú függvény ábrázolásánál feleztem a paramétereket, mível +-15-ig engedi kiválasztani (19⇒9,5) zérushely: y = 0 = 1/2 ·0 = 0
0