Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek százalék számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
603
2400 €t 2 évre betettek a bankba, évi 8%os kamatra. Mennyi pénzt kaptak 2 év múlva?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem.
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. Az első megoldást válaszd, a második középiskolai. :)
Ajánlok két videómat. Ha van kedved, nézd meg kérlek.
https://www.youtube.com/watch?v=HBR2IjbGjTI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10
Ennek csak az elejét. :)
https://www.youtube.com/watch?v=QLQuq2Id4K4&t=24s
Módosítva: 5 éve
1