Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mozgás1

Főoldal » Általános iskola » Fizika
362
Egy pontból egyidejűleg indul azonos irányítással két test,és v1=15m/s,illetve v2=20m/s sebességgel egyenes vonalú egyenletes mozgást végeznek. 10 perc múlva egy harmadik test is indil,amelyik 14 perc alatt au előző két test közti távolság felezőpontjába ér.Számítsd ki:
a) harmadik test sebességét,
b) az indúlástól számítva milyen távolságra előzi meg az első testet
c) mekkora időintervallum alatt előzi meg a harmadik test az első kettőt
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

A) 30 m/s
B) 18 km = 18000 m
C) 600 s
0