Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mátrixok Feladat 2

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
330
Rövid magyarázattal együtt lenne szükségem a válaszra, hogy én, és mások is könnyebben megértsük.
Köszönöm szépen előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Holnap befejezem :)

Itt igazán részletesen magyarázom. :)
https://www.youtube.com/watch?v=ywx3NVZxI1Y&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=14
Módosítva: 5 éve
0