Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
645
Mekkora a térfogata annak a kockának, amelynek felszíne:100cm^2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2


Mivel 6 db négyzetből áll a kocka, ezért a felszíne 6*a*a.


Tehát az egyenleted:


6*a*a=100
100:6= 16.(6)
a=  16.(6) 


0



Mivel 6 db négyzetből áll a kocka, ezért a felszíne 6*a*a.


Tehát az egyenleted:


6*a*a=100
100:6= 16.(6)
a=  16.(6) 


0