Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
369
Szeretnék segítséget kérni!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1) mármint mennyi 999 eur + 25%? 1248,75 eur... de hogy mennyibe fog utána kerülni a gép az más kérdés...
2) 5*15 = 75 négyzetméter
3) 8500/0,85 = 10000 Ft
4) Ha kamatos kamatról van szó, akkor 2400 *1,08^2 = 2799,36 €
Viszont ha nem kamatos kamat, akkor 1 év múlva kapják a 8%-ot, ami 192 €
és 2 év után a tőként + az egy éves kamatot, ami 2592 €
2