Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gúla térfogata

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1534
A téglalap alapú gúla alapélei a és b, testmagassága M, és a testmagasság talppontja a téglalap átlóinak metszéspontja. Mekkora a gúla térfogata és felszíne?
c.,
a=72 mm
b=45 mm
M=6 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
TK.184/4
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
1

bocsi csak egy képet kétszer csatoltam :)
1