Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan számoljam ki? Összeg képlet.

Főoldal » Középiskola » Matematika
317
S6= -896•(-0,5) a hatodikon -1 / -0,5-1

Hogyan számoljam ki?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
S6=-896• -0,5⁶-1 /-0,5-1

Sajnos nem tudom beírni rendesen a feladatot, de úgy van hogy elsőnek az osztást kell elvégezni és utána az eredményt megszorozni.
Módosítva: 5 éve
0

Nekiálltam
0

S₆=-896*((-63/64)/(-3/2))=-896*(21/32)=-588
0