Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Arány

Főoldal » Általános iskola » Matematika
2200
Attila és barátai péntek délután kerékpártúrára indultak. A péntek esti szállásig a túra teljes hosszának 2/9-ed részét tették meg. Szombaton a túra teljes hosszának 4/7-ed részét teljesítették. Attila boldogan mondta szombat este a szálláson, hogy a túra teljes útvonalából már 100 kilométert megtettek. Milyen hosszú a túra teljes útvonala?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

126 km
1

Ha lesz kedved a hétvégén, nézd meg kérlek az erről szóló videómat:
https://www.youtube.com/watch?v=y3WcQrsYrL4&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=4
0