Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia feladat

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
533
Mennyi a 0,664 mol dm-3 koncentrációjú ammónium-nitrát-oldat tömegtörtje, ha a sűrűsége 1,042 g cm-3?

Relatív atomtömegek: N=14,0 O=16,0 H=1,00
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, oldat
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

2
Készítem.
1

Csatoltam képet.
1